.

.

dissabte, 19 de desembre del 2015

A LES PORTES DEL NADAL

           L'alumnat de 1r d'ESO des de la matèria d'Educació Plàstica, Visual i Audiovisual, ha fet tot un desplegament del seu art i ens ha deixat una estampa d'allò més nadalenca a les portes del centre. Gràcies per alegrar-nos els sentits!




divendres, 11 de desembre del 2015

ARBOLICO 2015

              Ahir dijous, els alumnes de Volum van iniciar el muntatge de la intervenció a la font del claustre dret del centre sota la premisa de l'arbre de Nadal en quant a forma no tant com a missatge. 

              Aquest tipus d'intervenció va estar iniciada l'any passat i, donada la gran acceptació per part de tota la comunitat educativa, el nostre departament va decidir reprendre-la per a intentar consolidar-la amb el temps perquè, a més a més, el missatge va aconseguir remoure conciències i, en esta època de canvis, resulta sumament interessant.

              Ací van dos fotos de l'any passat:


                
                Enguany, el muntatge no ha sigut tan costós donat el caire reivindicatiu que ha adquirit el missatge de l'arbre. Us deixe més fotos i la invitació d'anar a veure'l en directe. Segur que us sona. Ho diu tot en un no res. Mireu i gaudiu!




        S' haveu vist què bé eixiu en les fotos?




dimecres, 9 de desembre del 2015

MENÚ DE NADAL

                Ja tenim quasi a punt el menú de Nadal que ens preparen els alumnes des de la matèria de Disseny. La vitrina comença a estar molt suculenta!

          
           Jo, de moment, ja m'he triat el postre. Què bona pinta!


dilluns, 7 de desembre del 2015

SEE LÒVA

               Comencem desembre i al centre han aparegut tota una sèrie de bafarades que ens recorden que LÒVA està latent. Quantes havèu vist ja?
                 
                Ací us mostre les de la entrada!


                    Per cert, el centre col·labora en la Campanya Nadalenca de recollida d'aliments i joguets per a Gent de la Consolació. Com podeu observar també en la foto, junt a les escales trobareu una cistella per a poder dipositar-los.

diumenge, 6 de desembre del 2015

NOVEMBRE 2016

               El darrer novembre ha resultat frenètic. S'han succeït múltiples exposicions als corredors principals del centre i certs esdeveniments paral·lels. 
  
             Al "Halloween a l'art" el substituí "Interpretant a Raimon", una col·laboració amb el departament de Valencià on retíem el nostre xicotet homenatge a Raimon, recentment nomenat fill predilecte de la ciutat.

                 Ací us deixe una mostra de la magnífica resolució dels alumnes de Dibuix Artístic de 2n de batxillerat que, han sabut posar imatge a les lletres de les seues cançons.

                Autora: Marina Rico                                                            Autora: Lara Vila

                 Per altra banda, al hall, en una de les vitrines, mostràvem les poesíes visuals fetes pels alumnes de TEG conscienciats pel tema de l' assetjament escolar.

 

                  A la par, la nostra alumna Laura Padilla de 1r de batxillerat artístic, rebia el segon premi del concurs de cartells contra la violència de gènere. La nostra major felicitació des d'ací. Resulta tota una valua el aconseguir aquest premi davant la gran participació d'aquest concurs per no només el nostre centre sinó, per tots els centres escolars de la ciutat.

                  Des de Volum, també s'han mostrat treballs sobre les capacitats artístiques del tall i del dobleg del paper blanc que, junt als efectes de llum i ombres oferides per la porta principal, han fet sorprendre's a més d'un. 

 

                   Tot seguit, va haver una invasió d'art prehistòric des de la matèria de Fonaments de l'Art I, on els alumnes van treballar imitacions d'art rupestre elaborant inclús ells el seu propi suport amb relleu i d'art mobiliari representat per peces d'argila. Les restes arqueològiques també van crear interés.

 
             
                  La exposició anava acompanyada d'una breu descripció de les obres per tal de facilitar la identificació de les obres i, refrescar conceptes apresos. A més a més, recordem que, els alumnes de 1r d'ESO tenen recentment apresos aquestos conceptes des de Geografia i Història i, podia resultar una alternativa interessant per a enllaçar conceptes d'una manera interdisciplinar.

                   Junt amb aquesta mostra d'art, el Disseny també ocupava el seu espai a les vitrines, on els alumnes van exposar les seues idees creatives aplicant les xarxes modulars al disseny textil, a la vegada que, mostràven les seues destreses en materials tan diversos com el paper, el teixit, el cartró pluma, o inclús el difícil mimbre.