.

.

diumenge, 6 de desembre de 2015

NOVEMBRE 2016

               El darrer novembre ha resultat frenètic. S'han succeït múltiples exposicions als corredors principals del centre i certs esdeveniments paral·lels. 
  
             Al "Halloween a l'art" el substituí "Interpretant a Raimon", una col·laboració amb el departament de Valencià on retíem el nostre xicotet homenatge a Raimon, recentment nomenat fill predilecte de la ciutat.

                 Ací us deixe una mostra de la magnífica resolució dels alumnes de Dibuix Artístic de 2n de batxillerat que, han sabut posar imatge a les lletres de les seues cançons.

                Autora: Marina Rico                                                            Autora: Lara Vila

                 Per altra banda, al hall, en una de les vitrines, mostràvem les poesíes visuals fetes pels alumnes de TEG conscienciats pel tema de l' assetjament escolar.

 

                  A la par, la nostra alumna Laura Padilla de 1r de batxillerat artístic, rebia el segon premi del concurs de cartells contra la violència de gènere. La nostra major felicitació des d'ací. Resulta tota una valua el aconseguir aquest premi davant la gran participació d'aquest concurs per no només el nostre centre sinó, per tots els centres escolars de la ciutat.

                  Des de Volum, també s'han mostrat treballs sobre les capacitats artístiques del tall i del dobleg del paper blanc que, junt als efectes de llum i ombres oferides per la porta principal, han fet sorprendre's a més d'un. 

 

                   Tot seguit, va haver una invasió d'art prehistòric des de la matèria de Fonaments de l'Art I, on els alumnes van treballar imitacions d'art rupestre elaborant inclús ells el seu propi suport amb relleu i d'art mobiliari representat per peces d'argila. Les restes arqueològiques també van crear interés.

 
             
                  La exposició anava acompanyada d'una breu descripció de les obres per tal de facilitar la identificació de les obres i, refrescar conceptes apresos. A més a més, recordem que, els alumnes de 1r d'ESO tenen recentment apresos aquestos conceptes des de Geografia i Història i, podia resultar una alternativa interessant per a enllaçar conceptes d'una manera interdisciplinar.

                   Junt amb aquesta mostra d'art, el Disseny també ocupava el seu espai a les vitrines, on els alumnes van exposar les seues idees creatives aplicant les xarxes modulars al disseny textil, a la vegada que, mostràven les seues destreses en materials tan diversos com el paper, el teixit, el cartró pluma, o inclús el difícil mimbre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada