.

.

dimecres, 2 de març de 2016

INAUGURACIÓ SECOND ROUND AL RIBERA

       Aquest matí ha sigut frenètic, calia ultimar detalls de la exposició i teníem una agenda apretada. Inauguràvem Second round al centre!

       El programa per a hui s'ha iniciat amb una cercavila molt sonora, visual i divertida. Mira com, ens hem animat i, hem arribat fins a la porta de l'ajuntament quan teníem previst quedar-nos pel Gran teatre.
     

     
 
      
       No sé en quin país acabaran les fotos que ens hem deixar fer a tot turista que ens fotografiava sorprès! Sort que portàvem les samarretes identificatives que asenyalàven que procedíem d'un centre de secundària i que erem gent de fiar. 
       Arribats de nou al centre, hem accedit al saló d'actes per a presentar el projecte Second round. Allí ja ens esperaven un bon nodrit  d'alumnes i professors i, quan ha arribat la gent de la Universitat de València hem iniciat l'acte. La presentació ha continuat dins del nostre estil, i hem oferit una performance, fugint d'un excessiu parlament. 

       Aquesta s'ha resolt formidablement gràcies als alumnes de 1r de batxillerat d'arts més uns músics voluntaris de 2n. He de confesar-vos que ha sigut emocionant. Quin desplegament de creativitat i saber fer. Cadascú aportant la seua generant una simbiosi excepcional.

         Ja penjaré vídeo i,  no pot faltar foto del curre en el vestuari de les muses.      S'ha de dir que, tots els nostres esforços i implicacions estaven dedicats a la memòria del nostre company Toni Garcia, al qual enyorem.

          Desprès d'un fort aplaudiment, hem proseguit la inauguració amb un recorregut alternatiu per la exposició. Us passe informació:
                    
              Ja sabeu que, a partir d'ara podeu penjar i compartir la nostra reivindicació per l'art fent servir el facebook creat per a la ocasió.

                Una vegada acabat el recorregut gaudint de tot el desplegament d'art que han sabut fer els alumnes, ens hem tornat a reunir en el saló d'actes per a presenciar la conferència inaugural titulada "Estètiques revisades per educar en la cultura visual" de Ricard Huerta, professor d' Educació Artística en la Facultat de Magisteri de València, comissari de la exposició i, engegador del projecte.

               El nostre director Jacinto Martínez Baldó ha volgut dirigir unes paraules als assistent posant en valor el quefer dels artistes i presentant a Ricard, dins de la proximitat, com a antic company del centre. 

               La intervenció de Ricard s'ha iniciat compartint la estima i dedicació per Toni. El fet de ser artista, professor i coneixedor de l'ambient socarrat, ha facilitat una conferència entusiasta on la cultura visual i el món de la tipologia del nostre entorn més pròxim han marcat el fil argumental. 

             Un plaer Ricard! I, el dia ja no ens ha donat de més, finalitzant la inauguració amb aquest acte.

                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada