.

.

dijous, 13 d’octubre del 2016

VISITA A LA NAU, LA FUNDACIÓ BANCAIXA I MÉS

               El dijous passat, alguns alumnes, ex-alumnes i professors, vam assistir a la inauguració de la exposició del Second Round a la sala Acadèmia de La Nau on, vam gaudir de les obres que cada centre havia seleccionat per a l'ocasió.
Des d'aquestes línies torne a agrair als alumnes i ex-alumnes la seua assistència. Tot un plaer compartir amb ells aquestos moments.
               També és d'agrair que el comissari Ricard Huerta tornara a dedicar unes paraules, en la seua presentació, per al nostre company Toni Garcia, al qual enyorem i que de segur sabem que, també de poder, estaria amb nosaltres compartint el sarao. 

              Però, com l'horari no havia permès assistir a la gran majoria i, just a prop, a la Fundació Bancaixa hi mostraven una gran retrospectiva del Equipo Crónica, vam decidir a corre-cuita - donat que la expo a la Nau acaba aquest diumenge 16 - tornar a carregar els bártulos i tornar-hi en el dia d'avui. Tot un encert!
              Ahí va un avanç del reportatge on apreciareu que la visita ha estat bastant cundidora i agradable. Gràcies a tots els que heu assistit per fer-ho possible!

             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada